• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Biovive the universal elixir - skin plumping serum-in-oil seerumi 30 ml

Kuvaus

Ihoa upeasti täytelöittävä ja piirteitä kauniisti muotoileva tehoseerumi, jonka runsaat kasviöljyt ravitsevat ihoa tehokkaasti. Fytoaktiiviset raaka-aineet uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Iho on kosteutettu ja miellyttävän tuntuinen välittömästi. Sopii myös herkälle iholle, jolle sopivat luonnollisia tuoksuja sisältävät tuotteet.

Käyttö

Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, hieman kasvovedestä kostealle iholle, ota noin 5 tippaa öljyä käsiin ja taputtele se kasvoille ja decolteelle tiiviisti painellen ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Tarpeen vaatiessa levitä kasvoille vielä biovive universal cream of youth tai Biovive vitality cream.

Lisätiedot

100% ainesosista luonnollista alkuperää.

Cosmetique Bio -sertifikaatti.

Tuote on vegaaninen.

Raaka-aineet tulevat Ranskasta.

Pakkaus

Tuote on pakattu lasipulloon, jossa lasia ja muovia oleva pipetti. Pulloa suojaa pahvikotelo. Etikettien tekstit on painettu kasvipohjaisella musteella.

Pahvipakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen. Lasipullo lajitellaan lasinkeräykseen. Pipetistä irtoa lasinen osa, joka kierrätetään lasinkeräyksessä. Muu osa pipetistä hävitetään sekajätteen mukana.

INCI

INGREDIENTS : HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL*, CAMELINA SATIVA SEED OIL*, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, TOCOPHEROL, LINALOOL, GERANIOL, FICUS CARICA (FIG) BUD EXTRACT*, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) BUD EXTRACT*, PRUNUS PERSICA (PEACH) BUD EXTRACT*, EUGENOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*

* ingredients from organic farming
** processed from organic ingredients