• Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja
 • Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja

Ihonhoitohetki Pintaa syvemmältä 45 min verkossa + Sileä-kasvoöljy 30 ml

Kuvaus

Kaipaako ihosi kiinteyttä, kirkkautta, kosteutusta tai hemmottelua? Ihonhoitohetki Pintaa syvemmältä on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat toiminnalliset ohjeet ja konkreettisia toimenpiteitä ihosi kunnon parantamiseksi.

Verkossa tapahtuva 45 minuutin tehokas ihonhoitopaketti sisältää ihonhoitokonsultaation, jossa saat omalle ihollesi sopivat neuvot ja ohjeet. Teemme kasvohieronnan ja kasvojoogasarjan, joissa keskitymme kasvojesi ongelma-alueisiin. Opit liikkeet, jotta voit jatka niitä kotona ja saat myös kotihoito-ohjeet tuotesuosituksineen.

Kasvohieronta ja kasvojooga ovat menetelmiä, joilla voidaan lisätä tehokkaasti ihon nestekiertoa, jolloin verenkierto ja solujen hapensaanti paranee, ihon väri heleytyy ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Menetelmät stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja kiinteyttävät ihoa. Iho lepää kauniimmin luuston ja lihasten päällä ja kasvonpiirteet selkiytyvät. Ikääntymisestä aiheutuvaa rasvakudoksen vähenemisestä johtuvaa tyhjyyttä on mahdollista korvata kasvolihasten aktivoimisella. Rypyt ja juonteet silottuvat, ihosta tulee kauttaaltaan kuulaampi ja kauniimpi.

Yin Your Skin Sileä-kasvoöljy

Sileä on sekä ihoa että sielua hoitava aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silottaa, uudistaa, rauhoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Vaikutuksiltaan rikas öljy on silkin sileä ja ohut, eikä tuki ihohuokosia. Öljy jää viipyilemään iholle tarjoten miellyttävän liukuvan pinnan gua sha-lastalle ja kasvohierontaan.

Öljy hurmaa hienostuneella, aavistuksen parfyymimaisella tuoksullaan sekä marokkolaisesta kamomillasta peräisin olevalla jadenvihreällä värillään. Aromaterapeuttisten vaikutusten ansiosta jännitykset niin kasvoissa kun mielessäkin hälvenevät, iho kirkastuu ja uudistuu. Öljy vahvistaa ihon suojamekanismeja ulkoisia haittatekijöitä vastaan tukien ihon ihanteellista kosteustasapainoa. Kasviöljyjen aatelisiin lukeutuvat chian-, viinirypäleen-, unikon- ja puolukansiemenöljyt tuovat kuivalle ja karhealle iholle täydellistä pehmeyttä. Ne ehkäisevät ihon kuivumista ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, suojaavat vapailta radikaaleilta, silottavat ja ravitsevat ihoa. Ruusugeraniumin eteerinen öljy rauhoittaa ja napakoittaa ihoa sekä tasapainottaa talin eritystä. Italianolkikukan eteerinen öljy tasoittaa ihon väriä vähentäen punoitusta. Öljy sopii kaiken ikäisille sekä kaikille ihotyypeille.

Inci

Salvia hispanica seed oil*, vitis vinifera seed oil*, Papaver orientale seed oil, vaccinium vitis-idaea Seed oil**, pelargonium graveolens flower extract*, Helichrysum italicum flower oil*, tanacetum annuum Flower oil, rosmarinus officinalis leaf extract, Helianthus annuus seed oil, tocopherol, linalool***, Geraniol***, citronellol***, limonene***
*certified organic
**wild grown
***from natural essential oil

Ihonhoitopaketin sisältö

 • Ihonhoitokonsultaatio
 • Personoidut kasvohierontatekniikat
 • Personoidut kasvojoogatekniikat
 • Jatkohoitomenetelmät
 • Tuotesuositukset
 • Yin Your Skin Sileä kasvoöljy


Käännä siis kelloa taaksepäin ja ota askel kohti ihanaa ihoasi.


Lempeydellä , Reija