• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Biovive

"Nature is alive and so is your skin"

Hedelmäpuiden elinvoima ja niiden silmujen sisältämä uudistava energia ovat olleet inspiraation lähteenä Bioviven luomisessa. Biovive on ranskalainen, sertifioitu, uuden sukupolven luonnnonkosmetiikkamerkki.

Biovivessa luonnollisuus yhdistyy hienostuneisuuteen, nautinto huolenpitoon ja tehokkuus yksinkertaisuuteen, tinkimättä laadusta tai ranskalaisesta kosmetiikkaperinteestä. Tuotteiden metsäisen täyteläiset, luonnolliset tuoksut ovat kuuluisien parfymöörien suunittelemia ja ne kilpailevat minkä tahansa luksuskosmetiikkamerkin kanssa samassa sarjassa.

Kaikki Biovive-tuotteet valmistetaan Ranskassa. Tuotteiden aktiiviaineet sheavoita lukuunottamatta on kasvatettu Ranskassa. Sheavoi tulee Burkina Fasosta, sillä sitä ei pystytä Ranskassa tuottamaan.

Biovive-tuotteilla on Cosmos Organic -sertifikaatti ja ne ovat vegaanisia, poikkeuksena puhdistusbalmi, joka sisältää mehiläisvahaa.

Biovive on sitoutunut ylläpitämään luonnon monimuotoisuutta raaka-aineidensa hankinnassa ja tukee taloudellisesti ekologisia viljelyprojekteja Ranskassa.

Tuotteiden pakkaukset on suunniteltu huolellisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotteissa käytetään kierrätettäviä lasipakkauksia sekä vähintään jo 50% kierrätettyjä ja kierrätyskelpoisia PCR-muovista valmistettuja muovipakkauksia. Lasipakkausten suojana on kuljetusvaurioiden välttämiseksi pahvikotelot, jotka on valmistettu kestävän kehityksen mukaan kasvatetuista, FSC- sertifioiduista metsistä. Painomuste on kasviperäistä.

Ainutlaatuinen kolmen hedelmäpuun; viikunan, persikan ja kirsikan, silmuista saatava, patentoitu yhdistelmä takaavat Biovive-tuotteiden tehokkuuden. Luonnon elinvoiman varastoineet silmut sisältävät runsaasti kasvisoluja, joilla on voimaa kasvattaa kokonainen puu.

Tiesitkö, että silmujen hentojen verholehtien alla on kokonainen runsaudensarvi flavonoideja, peptidejä, aminohappoja ja vitamiineja? Nämä ihoa ravitsevat tehoaineet suojaavat ihoa ja ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä.

Silmut kerätään Ranskan Auvergnen ja Languedocin alueilta kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Raaka-aineina tuotteissa on myös runsaasti kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kuten camelina-, hamppu-, oliivi- ja auringonkukkaöljyä, jotka hoitavat ihoa muun muassa omega-3, -6 -ja -9 -rasvahappojen sekä aminohappojen avulla.

Tattarista saatavalla aktiiviaineella on tehokkaasti ilmansaasteilta suojaava vaikutus. Ravinteikkaat kasvihydrolaatit ohranversovesi, iltahelokkivesi ja sitruunavesi ovat kasvien vesiliukoinen osa. Ne hoitavat ihoa lempeästi.

Ihoa hellivät koostumukset, urbaaniin kauneusrutiiniin soveltuvat monikäyttöiset tuotteet ja Ranskan hedelmällisestä maaperästä kumpuava kasvivoima tekevät ihonhoidostasi tehokasta, aikaa säästävää ja miellyttävää.

Bioviven ihastuttavat ihonhoitotuotteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset!

Biovive