• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja
 

Yksilökasvojooga

Kun haluat saada yksityiskohtaisen opastuksen kasvojoogatekniikkaan, löytää juuri sinulle sopivat liikkeet, on henkilökohtainen kasvojoogatunti oiva valinta. Valittavanasi on 30 minuutin tai 60 minuutin mittainen kasvojoogatunti, joka tehdään etäyhteydellä. Henkilökohtainen ohjaus voidaan tehdä myös sarjana, jossa suositus on vähintään neljä kertaa ja jolloin liikkeiden ja tekniikoiden sisäistäminen on helpompaa ja oppiminen tehokkaampaa. Sarjatunnit kannattaa ajoittaa 1-2 viikon välein.

Liikkeet käydään läpi siten, että osaat ne myös varmasti kotona tehdä. Saat myös kotihoito-ohjeet sähköpostiisi. Jos kaipaat lähiopetusta kasvokkain, pidän henkilökohtaisia kasvojoogatunteja Day Spa Sandeissa Tampereella ja Aina on Pilates -studiolla.

Mikäli kaipaat lähiopetusta, sarjatunteja tai viikottaista yksilöopetusta, olethan yhteydessä sähköpostitse iho@evaverde.fi ja suunnitellaan toiveittesi mukainen kasvojoogakokonaisuus.

Uuden vuoden Kasvojoogastartti

Haluatko aloittaa uuden vuoden hehkuen elinvoimaa ja oppia menetelmän, jolla ikä on enää todellakin vain numero? Miltä tuntuisi huomata heräävänsä uuteen aamuun entistä pirteämpänä, ilman turvotuksia, katse kirkkaana ja iho heleänä? Jos haluat ikääntyä kauniisti ja oppia, miten voit vaikuttaa iän tuomiin muutoksiin itse, ota nyt askeleet kohti uutta ihanaa sinua.

Tammikuussa aloitetaan yhdessä uuden vuoden intensiivinen Kasvojoogastartti. Kasvojoogahan ei Eva Verdessä totutusti ole "vain" kasvojoogaa vaan kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia, monelta kantilta varpaista päähän asti. Ja tämä siis siksi, että kasvot eivät ole vartalosta erilliset... tai siksi, että jos pää ja sisin eivät ole mukana muutoksessa, ovat muutokset kertakaikkisen pintaraapaisuja.

Kasvojoogastartti sisältää 5x60min livevalmennusta verkossa sekä tallenteet, joihin pääset koko valmennuksen ajan. Tunnit pidetään perjantaisin 13.-20.1. 2023 ja 3.-17.1.2023 klo 13.00-14.00. Mikäli et pääse paikalle livenä, voit katsoa tunnit aina jälkiläteen tallenteelta.

Kun tartut kasvojoogastarttiin nyt ennen vuodenvaihdetta, saat lisäksi lahjaksi 45 minuutin henkilökohtaisen kasvojoogaohjauksen (arvo 65 euroa).

Yhteensä saat lähes kuusi tuntia monipuolisesti kasvojoogaa, voit henkilökohtaisessa ohjauksessa kysyä mieltäsi askarruttavia asioita minulta livenä ja löydät itsellesi sopivimmat kasvojooga- tai ihonhoitomenetelmät. Voit palata harjoituksiin yhä uudestaan valmennuksen aikana ja olen myös tukenasi koko valmennuksen ajan.

Koko paketin hinta nyt vain 99 euroa!

Kasvojoogastartti sopii upeasti myös pukinkonttiin. Saat sen sähköisenä lahjakorttina.

Tätä palvelua ei voi ostaa verkkokaupasta. Kysy lisää tai tilaa sähköpostitse reija.eva@evaverde.fi.

Kasvojoogaa ryhmille

Kasvojooga-workshopit ovat loistava lisä myös yritysten asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan tyhy-päiviin - etänä tai paikanpäällä. Kasvojoogan avulla voidaan parantaa keskittymiskykyä, rentouttaa ja vähentää esimerkiksi päätetyöskentelyn aiheuttamaa kuormitusta keholle. Kysy tarjousta iho@evaverde.fi ja suunnitellaan teille yhdessä ihana, rento kokonaisuus!

Kasvojooga on ihanaa yhdessäoloa myös ystävien tai perheen kesken. Se sopii täydellisesti syntymäpäivien, polttareiden tai babyshowerien ohjelmanumeroksi ja opetus järjestyy verkossa etäyhteydellä tai sovitussa paikassa noin kahdensadan kilometrin säteellä Tampereelta.

Laajan kumppaniverkostoni avulla tilaisuuteen voidaan lisätä myös vaikkapa minihoitoja koko porukalle, unelmakarttaohjausta, tasapaino- ja liikkuvuustreenejä, pilatesta, äänimaljarentoutusta, valokuvausta tai muuta ihanaa. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous sähköpostitse iho@evaverde.fi, jolloin voin räätälöidä juuri teille sopivan kasvojoogakokonaisuuden lisäpalveluineen.


UUTTA!

Face the Nature - kasvojoogakokemus kaikille aisteille luonnossa.

Hengitä, kosketa, tunne ja näe. Rentoudu ja löydä yhteys luontoon.

Täysin uudenlainen elämyksellinen kasvojoogakonsepti saatavilla vain Eva Verdestä. Face the Nature sopii täydellisesti yritysten ja yhteisöjen tyhy-päiviin ja yksityistilaisuuksiin. Se voidaan helposti myös räätälöidä sopivaksi senioreille ja liikuntaesteisille.

Face the Nature sisältää luonnon elementtien koskettamista, luonnon äänien ja tunnelman huomaamista, yksinkertaisia kasvojooga-ja kasvohierontaliikkeitä hengitykseen keskittyen, pysähtymistä, havainnointia sekä meditatiivista keskittymistä omaan luontoyhteyteen kasvojoogaopettajan johdolla.

Face the Nature -elämys on hermostoa rauhoittava, mieltä tasapainottava, vastustuskykyä parantava sekä maadoittava kokemus, jossa ei tehdä yhteisiä harjoitteita, vaan kaikki tapahtuu yksilön omien mieltymysten mukaan, hitaasti ja rohkaisevasti.

Face the Nature on kausituote, jota toteutetaan keväästä syksyyn ulkona luonnossa osallistujien toiveiden mukaisessa ympäristössä - luonnontilaisessa metsässä, järven tai meren rannalla, kalliolla.

Kysy lisää iho@evaverde.fi

KASVOJOOGA