• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja

Yksilökasvojooga

Kun haluat saada yksityiskohtaisen opastuksen kasvojoogatekniikkaan, löytää juuri sinulle sopivat liikkeet, on henkilökohtainen kasvojoogatunti oiva valinta. Valittavanasi on 30 minuutin tai 60 minuutin mittainen kasvojoogatunti, joka tehdään etäyhteydellä.

Liikkeet käydään läpi siten, että osaat ne myös varmasti kotona tehdä. Saat myös kotihoito-ohjeet sähköpostiisi. Jos kaipaat lähiopetusta kasvokkain, pidän henkilökohtaisia kasvojoogatunteja Day Spa Sandeissa Tampereella ja Aina on Pilates -studiolla.

Mikäli kaipaat lähiopetusta tai viikottaista yksilöopetusta, olethan yhteydessä sähköpostitse iho@evaverde.fi ja suunnitellaan toiveittesi mukainen kasvojoogakokonaisuus.

Kasvojoogaa ryhmille

Kasvojooga-workshopit ovat loistava lisä myös yritysten asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan tyhy-päiviin - etänä tai paikanpäällä. Kasvojoogan avulla voidaan parantaa keskittymiskykyä ja vähentää esimerkiksi päätetyöskentelyn aiheuttamaa kuormitusta keholle. Kysy tarjousta iho@evaverde.fi ja suunnitellaan teille yhdessä ihana, rento kokonaisuus!

Kasvojooga on ihanaa yhdessäoloa myös ystävien tai perheen kesken. Kasvojooga sopii täydellisesti syntymäpäivien, polttareiden tai babyshowerien ohjelmanumeroksi ja opetus järjestyy verkossa etäyhteydellä tai sovitussa paikassa. Laajan kumppaniverkostoni avulla tilaisuuteen voidaan lisätä myös vaikkapa minihoitoja koko porukalle tai esimerkiksi äänimaljarentoutusta. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous sähköpostitse iho@evaverde.fi, jolloin voin räätälöidä juuri teille sopivan kasvojoogakokonaisuuden.


UUTTA!

Face the Nature - kasvojoogakokemus kaikille aisteille luonnossa.

Hengitä, kosketa, tunne ja näe. Rentoudu ja löydä yhteys luontoon.

Täysin uudenlainen elämyksellinen kasvojoogakonsepti saatavilla vain Eva Verdestä. Face the Nature sopii yritysten ja yhteisöjen tyhy-päiviin, yksityistilaisuuksiin tai senioreille ja liikuntaesteisille. Konseptia räätälöidään tilaisuuteen sopivaksi.

Kysy lisää iho@evaverde.fi