• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Yksilökasvojooga

Kun haluat saada yksityiskohtaisen opastuksen kasvojoogatekniikkaan, löytää juuri sinulle sopivat liikkeet, on henkilökohtainen kasvojoogatunti oiva valinta. Valittavanasi on 30 minuutin tai 60 minuutin mittainen kasvojoogatunti, joka tehdään etäyhteydellä. Henkilökohtainen ohjaus voidaan tehdä myös sarjana, jossa suositus on vähintään neljä kertaa ja jolloin liikkeiden ja tekniikoiden sisäistäminen on helpompaa ja oppiminen tehokkaampaa. Sarjatunnit kannattaa ajoittaa 1-2 viikon välein. Henkilökohtaiset tunnit voit hankkia myös lahjaksi lahjakortilla!

Liikkeet käydään läpi siten, että osaat ne myös varmasti kotona tehdä. Saat myös kotihoito-ohjeet sähköpostiisi. Jos kaipaat lähiopetusta kasvokkain, pidän henkilökohtaisia kasvojoogatunteja Day Spa Sandeissa Tampereella ja Aina on Pilates -studiolla.

Mikäli kaipaat lähiopetusta, sarjatunteja tai viikottaista yksilöopetusta, olethan yhteydessä sähköpostitse iho@evaverde.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan toiveittesi mukainen kasvojoogakokonaisuus.


Kasvot kauniiksi ja kiinteiksi kasvojoogalla - verkkokurssi

Miltä tuntuisi huomata heräävänsä uuteen aamuun entistä pirteämpänä, ilman turvotuksia, katse kirkkaana ja iho heleänä? Jos haluat ikääntyä kauniisti ja oppia, miten voit vaikuttaa iän tuomiin muutoksiin itse, ota nyt askeleet kohti uutta ihanaa sinua.

Olen tehnyt Suomalaisen Kirjakaupan Monitaitoon 21 päivän kokonaisvaltaisen kasvojoogan verkkokurssin, Kasvot kauniiksi ja kiinteiksi kasvojoogalla.

Kasvojoogahan ei Eva Verdessä totutusti ole "vain" kasvojoogaa vaan kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia, monelta kantilta varpaista päähän asti. Ja tämä siis siksi, että kasvot eivät ole vartalosta erilliset... tai siksi, että jos pää ja sisin eivät ole mukana muutoksessa, ovat muutokset kertakaikkisen pintaraapaisuja.

Kurssimateriaali on käytössäsi kolmen kuukauden ajan ja saat 21 päivän jälkeen myös jatko-ohjeet, joilla voit harjoitella koko kolme kuukautta tekemällä pieniä muutoksia ohjelmaan.

Tervetuloa mukaan!

Kurssin voi ostaa Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupasta.

.


Kasvojoogaa ryhmille

Kasvojooga-workshopit ovat loistava lisä myös yritysten asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan tyhy-päiviin - etänä tai paikanpäällä. Kasvojoogan avulla voidaan parantaa keskittymiskykyä, rentouttaa ja vähentää esimerkiksi päätetyöskentelyn aiheuttamaa kuormitusta keholle. Tutustu myös uuteen Face the Nature - kasvojoogaelämykseen, joka toteutetaan keväästä syksyyn ulkona luonnossa.

Kysy tarjousta iho@evaverde.fi tai ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teille yhdessä ihana, rento kokonaisuus!

Opetus järjestyy verkossa etäyhteydellä tai sovitussa paikassa noin kahdensadan kilometrin säteellä Tampereelta.

Laajan kumppaniverkostoni avulla tilaisuuteen voidaan lisätä myös vaikkapa minihoitoja koko porukalle, unelmakarttaohjausta, tasapaino- ja liikkuvuustreenejä, skumppajoogaa, pilatesta, äänimaljarentoutusta, valokuvausta, tai muuta ihanaa. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous sähköpostitse iho@evaverde.fi, jolloin voin räätälöidä juuri teille sopivan kasvojoogakokonaisuuden lisäpalveluineen.

Kasvojooga on ihanaa yhdessäoloa myös ystävien tai perheen kesken. Se sopii täydellisesti syntymäpäivien, polttareiden tai babyshowerien ohjelmanumeroksi.


UUTTA!

Face the Nature - kasvojoogakokemus kaikille aisteille luonnossa.

Hengitä, kosketa, tunne ja näe. Rentoudu ja löydä yhteys luontoon.

Täysin uudenlainen elämyksellinen kasvojoogakonsepti saatavilla vain Eva Verdestä. Face the Nature sopii täydellisesti yritysten ja yhteisöjen tyhy-päiviin ja yksityistilaisuuksiin. Se voidaan helposti myös räätälöidä sopivaksi senioreille ja liikuntaesteisille.

Face the Nature sisältää luonnon elementtien koskettamista, luonnon äänien ja tunnelman huomaamista, yksinkertaisia kasvojooga-ja kasvohierontaliikkeitä hengitykseen keskittyen, pysähtymistä, havainnointia sekä meditatiivista keskittymistä omaan luontoyhteyteen kasvojoogaopettajan johdolla.

Face the Nature -elämys on hermostoa rauhoittava, mieltä tasapainottava, vastustuskykyä parantava sekä maadoittava kokemus, jossa ei tehdä yhteisiä harjoitteita, vaan kaikki tapahtuu yksilön omien mieltymysten mukaan, hitaasti ja rohkaisevasti.

Face the Nature on kausituote, jota toteutetaan keväästä syksyyn ulkona luonnossa osallistujien toiveiden mukaisessa ympäristössä - luonnontilaisessa metsässä, järven tai meren rannalla, kalliolla.

Kysy lisää iho@evaverde.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

KASVOJOOGA