• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Eva Verde - blogi

Kirjoitan blogiini ajankohtaisista luonnonkosmetiikan ja ihonhoidon aiheista.

Ihonhoito saattaa tuntua joskus siltä, kuin astuisit tuntemattomaan, mutta autan sinua löytämään oikean suunnan ilman harha-askelia.

Bakuchiol - retinolin luonnollinen vastine

Anti-age-tuotteita herkkäihoiselle? Ennenkuulumatonta! Mutta niin totta. Retinol on ollut suosittu ja tutkitusti tehokas anti-age raaka-aine kosmetiikassa, mutta se aiheuttaa valitettavan monille iho-oireita. Siksi on ihanaa, että bakuchiolista on tullut uusi ihonhoidon ihmeaine - se sopii herkkäihoisille ja toimii myös hormonaalisen aknen hoidossa. Esse-sarjan Resurrect Serum on täydellinen kumppani ikääntymisen merkkeihin, mutta myös epäpuhtaalle, tulehduksiin taipuvaiselle iholle.

Onko kemikaalitonta kosmetiikkaa olemassa?

Oletko joskus kuullut sanottavan, että luonnonkosmetiikka on kemikaalitonta? Vaikka luonnonkosmetiikka olisi valmistettu 100-prosenttisesti täysin luonnollisista aineista, kemikaalitonta se ei silti ole. Onhan jo vesikin kemikaali, joten niin luonto, kuin ihminenkin koostuu useista eri kemikaaleista. kemikaleja ei tarvitse pelätä, mutta niiden vähentäminen arjesta voi olla viisasta.

Perioraalidermatiitti eli POD eli suunympärysihottuma

Perioraalidermatiitti (POD) eli suunympärysihottuma, on hyvin yleinen vaiva. Se oireilee usein suun ja nenän alueella, erityisesti nenänpielistä suupieliin kulkevien nasolabiaalipoimujen seudulla, mutta myös nenän alla, huulten ympärillä ja leualla. Moni luulee ihoon ilmestyviä pieniä, märkäpäisiä näppyjä finneiksi, mutta totuus on usein toinen. Suunympärysalue on perioraalidermatiitissa punoittava, kuiva ja ärtynyt. Iho voi myös kutista tai kirvellä.

Miten lisätään hyviä bakteereita – asiaa mikrobiomista osa 1

Ihon mikrobiomilla on merkittävä rooli ihon hyvinvoinnissa. Mikrobiomi tarkoittaa kehossamme elävien ja sinne kuuluvien hyvien bakteerien, hiivojen ja sienten monenkirjavaa joukkoa, sen normaaliflooraa.

Miten sitten lisätään iholle niitä hyviä bakteereita? Lue lisää blogista!

Miten lisätään iholle hyviä bakteereita – asiaa mikrobiomista osa 2

Helsingin yliopiston ADELE-hankkeessa tutkittiin elinympäristön vaikutusta ihmisten terveyteen. Reconnecting Nature™ -raaka-aine kehitettiin hankkeen johdosta. Se on suomalainen innovaatio, jota voidaan käyttää kosmetiikassa, vaatteissa tai vaikkapa lasten hiekkalaatikolla. Raaka-aine lisää luontoaltistusta ja vahvistaa tutkitusti immuunipuolustusta. Voin parantaa siis vastuskykyäni kotisohvalta! Reconnecting Nature™ -eli tuttavallisemmin metsäpöly, on myös Luonkosin metsäkakkujen sekä MoiForestin (saatavilla maaliskuussa) voiteiden raaka-aine. Ja niitä molempia saa Eva Verdestä!

Mitä on kasvoveden kerrostaminen ja miten se tehdään?

Oletko kuullut kasvoveden kerrostamisesta? Asia ei ole uusi, mutta silti se on saattanut lipsahtaa ohitsesi. Mitä siis on kasvoveden kerrostaminen ja miten se tehdään? Päätin kirjoittaa asiasta ohjeet blogiini, sillä tämä pieni muutos ihonhoitorutiinissasi voi pelastaa sinut todella monilta murheilta.

Mitä on luonnonkosmetiikka? Selviydy kosmetiikkaviidakossa

Mistä tunnistaa aidon luonnonkosmetiikan? Mitä se luonnonkosmetiikka oikeastaan on? Saatat huomaamattasi ostaa tuotteita, jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka et haluaisikaan. Se ei ole ihme, sillä viherpesu – eli tuotteiden mainoslauseisiin viljellyt lauseet ja sanat, kuten naturals; sisältää luonnollisia ainesosia; green cosmetics ja monet muut saattavat sotkea ketä tahansa kosmetiikan käyttäjää. Eva Verden kosmetiikka on aina aidosti luonnonkosmetiikkaa, ja usein myös luomua💚