• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

että sinulla on kaunis ja ongelmaton iho - miltä se tuntuisi?

JOS VOISIT VAIN PÄÄTTÄÄ,

Sitä pohdin, kun mietin Eva Verden suuntaviivoja.

Olen myös itse kärsinyt erilaisista iho-ongelmista, joten tiedän miten ne vaikuttavat, ei vain ulkonäköön, vaan koko olemukseen, stressiä ja ahdistusta ruokkien. Olen löytänyt omalle iholleni sopivat ratkaisut ja auttanut monia muita iho-ongelmien ratkaisuissa.

Haluan, että sinullakin on mahdollisuus kokea tasapainoinen iho, sellainen kumppani, joka ei kiristä, kutise tai hilseile, ei säikähdä jokaisesta muutoksesta, vaan on osa sinua eikä sinua vastaan.

Siitä ajatuksesta syntyi myös Eva Verde.

Eva Verde online-hoitola on suunniteltu sinulle, sinun ihollesi ja sinun tarpeisiisi. Ajatuksella, lämmöllä ja rakkaudesta ihoon.

Sinun ei enää tarvitse turhautua tuotteista, jotka eivät tee mitään tai jotka eivät sinulle sovi. Helposti ja nopeasti. Annan sinulle palapelin puuttuvat palaset ja kuljen matkassasi niin pitkään kuin haluat.

En suinkaan tee tätä vain intuitiolla, vaan vankalla ammattitaidolla, pohjautuen vuosien kokemukseeni asiakastyössä omassa hoitolassani, kauneudenhoitoalan opetus- ja ohjaustyössä sekä kylpylän spa managerina.

Teen asiakastöitä Day Spa Sandeissa Tampereella, josta voit myös varata ajan hoitoon tai henkilökohtaiseen kasvojoogatuntiin.

Olen kosmetologi, restonomi ja estenomi YAMK-opiskelija sekä kasvojoogaopettaja.

Ihosi on siis hyvissä käsissä. Annathan minun auttaa sinua?

Rakkaudella,

Reija Eva