• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Askarruttaako sinua, mitkä tuotteet sopivat juuri sinun ihollesi? Mietitkö, miten hoitaisit herkkää tai stressaantunutta ihoasi tekemättä sille enää enempää hallaa?

Ihon syväanalyysi

Jos et ole juuri äskettäin käynyt kauneushoitolassa tai sinulle ei ole tehty kattavaa ihoanalyysia kuluneen kuuden kuukauden aikana, sinulla on iho-ongelmia tai sinulle tuottaa päänvaivaa valita sinulle sopivia tuotteita, on Eva Verden ihoanalyysi silloin täydellinen ratkaisu.

Räätälöity ihonhoitorutiini

Online-hoitolani ihon syväanalyysin avulla löydät ammattilaisen opastuksella juuri sinulle sopivat tuotteet ilman virhevalintoja. Opit uudenlaisen, sinulle räätälöidyn ihonhoitorutiinin ja saat syvälliset ohjeet ihon hyvinvoinnin edistämiseksi.

Eettisyys

Voit luottaa siihen, että suosittelen sinulle vain tuotteita, joita ihosi sillä hetkellä tarvitsee. Minulle on tärkeää, että online-hoitolani toimii eettisesti ja ekologisesti, kestävän kehityksen mukaisesti - siksi en myöskään halua, että kylpyhuoneesi kaapit tursuavat toinen toistaan turhempia tuotteita. En myy mitään vain myymisen ilosta, vaan aidosta rakkaudesta ihoon.

Siksi teen analyysin ilmaiseksi - siten, että saat analyysin jälkeen 49 euron arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää tuoteostoihin Eva Verde -verkkokaupassa.

Ihonhoito ei ole koskaan ollut näin helppoa ja ihanaa - Kokeile itse!

IHON SYVÄANALYYSI