• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Esse Probiotic Skincare

Edistyksellinen ja tuloksellinen eläviä probiootteja tuotteissaan hyödyntävä Esse, on luomukosmetiikan pioneeri. Nykyisin tiedetään, että moni iho-ongelma johtuu mikrobiomin huonosta kunnosta, jolloin mikrobilajien tasapaino on häiriintynyt. Kauniin ja terveen ihon perusta on mikrobiomin hyvinvointi ja probioottisen ihonhoidon tavoitteena on luoda mikrobeille hyvät kasvuolosuhteet.

Valikoiduissa Esse-tuotteissa on eläviä probiootteja, jotka tasapainottavat ihon epätasapainotiloja tehokkaasti ja vahvistavat sen suojamekanismeja. Probioottisia uutteita käytetään hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Tuotteissa käytetään myös prebiootteja, joita probiootit tarvitsevat ravinnokseen.

Tuotteilla on saatu merkittäviä tuloksia myös ihon ikääntymisen hoidossa, esimerkiksi probioottiseerumin yksistään on havaittu parantavan ihon elastisuutta 8,6% ja ihon kiinteyttä 16,1 %, kun sitä käytetään säännöllisesti 28 päivää. Esse on lanseerannut vuonna 2015 ensimmäisenä maailmassa probioottisen seerumin.

Monipuolinen ja terve mikrobipopulaatio suojaa ihoa taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa - se on avain kauniiseen ja tasapainoiseen ihoon.

"Rewild your skin" - Villiinnytä ihosi

Akne, rosacea, perioraalidermatiitti ja atooppinen ihottuma hyötyvät probioottisesta ihonhoidosta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että jotkut tuotteet voivat olla liian aktiivisia ja vain yksilöllisellä ihon kunnon kartoituksella selvitetään sopivat tuotteet.

Probioottien ja prebioottien lisäksi tuotteiden tärkeimpiä raaka-aineita ovat ihoa tasapainottavat kasviöljyt- ja uutteet, jotka imitoivat ihon omaa suojabarriääriä ja sitovat kosteutta ihoon. Marula-, yangu- ja mankettiöljyillä on UV-valolta suojaavia ominaisuuksia ja ne sisältävät arvokkaita omega-rasvahappoja.

Erilaisilla kasviuutteilla, kuten makkarapuu-, pirunkoura- ja baobabuutteilla on ihoa kiinteyttäviä, talintuotantoa tasapainottavia ja ihon immuunivastetta parantavia ominaisuuksia.

Tuotteissa on myös korkeita pitoisuuksia antioksidantteja ja antioksidanttisia uutteita, kuten rooibos-, viinirypäleensiemen- ja oliivinlehtiuutetta sekä C-vitamiinipalmitattia ja E-vitamiinia. Lisäksi tuotteet sisältävät myös kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.

Esse probioottonen luonnonkosmetiikkasarja. Nainen ja metsa

"There are at least 10 microbes for each cell in your body"

The Human Microbiome Project

Essen perusti vuonna 2002 tutkija ja kemisti Trevor Steyn. Hän on tutkinut etelä-afrikkalaisten yrttien lääkinnällisiä ominaisuuksia ja käyttänyt niistä monia myös ihonhoitotuotteissaan. Kun Human Microbiome Project-tutkimus käynnistyi vuonna 2008, alkoi Steyn hyödyntää ihonhoidossa uusimpia mikrobitutkimuksen läpimurtoja.

Esse on sitoutunut tarjoamaan eettisiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja tuotteita. Essen tuotteilla on Ecocert-luomusertifiointi. Esse on Beauty Without Cruelty - ja Vegan Society -järjestöjen jäsen. Raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä eivätkä he osta raaka-aineita yrityksiltä, jotka testaavat. Missään tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita. Esse on sitoutunut myös reilun kaupan toimintaperiaatteisiin ja on Phyto Trade African valtuuttama kumppaniyritys.