• Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
 • Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Esse Cream Cleanser kasvojen puhdistusaine 200ml

Kuvaus

Esse cream Cleanser on emulsiomainen puhdistustuote kasvoille. Se sitoo öljyliukoisia epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihon pH-arvon.

Ihon päivittäinen puhdistaminen oikeanlaisilla, ihon suojabarriääriä tukevilla tuotteilla on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka takaavat terveen mikrobiympäristön olemassaolon ihollasi. Ihon luontainen bakteerikanta muuttuu voimakkaiden puhdistustuotteiden ja pesevien aineiden seurauksena ja vahingolliset mikrobit pääsevät valtaamaan alaa. Tällöin ihosairaudet lisääntyvät ja iho alkaa ikääntyä ennenaikaisesti.

Cream Cleanser sisältää mietoja, luonnollisia pinta-aktiivisia aineita, jotka perustuvat kasviöljyihin ja glukoosiin. Ne eivät vahingoita ihoa luontaisesti suojaavaa rasvahappovaippaa tai mikrobiomia. Puhdistusemulsion pH-arvo on tasapainotettu tasolle 5.

Baobab-öljy ansiosta iho pysyy kosteutettuna puhdistuksen aikana. Marulaöljy on antioksidanttinen ja liuottaa öljyliukoisia epäpuhtauksia vahingoittamatta ihoa. Talineritystä tasapainottaa palmarosaöljy, jolla on antiseptisia ominaisuuksia. Ihon kuivumista ihanteellisesti estävä jojobaöljy jättää ihon pinnan sileäksi ja pehmeäksi. Rooiboksen lehtiuute on erittäin vahva antioksidantti, jopa 10x vahvempi kuin vihreä tee. Antioksidantit ovat tärkeässä osassa suojaten ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Palmarosa, kumina ja pelargonia antavat puhdistusemulsiolle raikkaan tuoksun. Essen tuoksut ovat lähtöisin vain niiden sisältämistä raaka-aineista eikä mitään tuoksuainetta ole lisätty.

Esse Cream Cleanser on koostumukseltaan paksumpi, kuin Esse Gel Cleanser. Jos ihosi on kuivuuteen tai pintakuivuuteen taipuvainen, valitse Cream Cleanser. Jos ihosi on herkkä, tulehtunut, tai kärsit jostain ihosairaudesta, kuten akne, rosacea tai perioraalidermatiitti, valitse Sensitive Cleanser. Kaikki Essen tuotteet ovat vedettömiä.

Aktiiviraaka-aineet

 • Marula-öljy saadaan afrikkalaisen Marula-puun hedelmistä. Se sisältää runsaasti öljyhappoa, kuten palmitiinihappoa, streariinihappoa, oleiinihappoa ja arakidonihappoa, sekä E-vitamiinia, fenolisia yhdisteitä ja flavonoideja. Marulaöljy kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tekee ihosta tasaisen. Se sopii hyvin rasvoittuvalle ja pintakuivalle iholle ja korjaa tehokkaasti auringon aiheuttamia valovanhenemisvaurioita. E-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa lisäten ihon kimmoisuutta. Marulaöljyn antimikrobiset ominaisuudet auttavat mm. aknen hoidossa. Cream Cleanseriin marulaöljy saadaan Eudafonon naisyhteisöprojektista.
 • Baobab-öljy uutetaan kylmäpuristamalla Baobab-hedelmän kuivista siemenistä. Siemenet kuivuvat vielä puussa ollessaan, mikä on harvinaista. Sadoksi korjataan vain maahan pudonneet, täysin kuivat hedelmät. Tästä johtuen Baobab vaatii hyvin vähän prosessointia, jolloin kaikki ravinteet ja antioksidantit säilyvät paremmin tallessa. Baobab sisältää ihon kimmoisuutta lisäävää C-vitamiinia yli 6 kertaa enemmän kuin appelsiini. Lisäksi se sisältää A- ja B-vitamiineja, jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna, ja runsaasti Omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja. Baobabilla on myös prebioottisia ominaisuuksia.
 • Jojobaöljy uutetaan jojobapensaan siemenistä kylmäpuristamalla. Jojobaöljyn koostumus imitoi ihotalia ja esimerkiksi jos rasvoittuvalle iholle lisätään jojobaöljyä, iho hillitsee omaa talintuotantoaan luulemalla saavansa tarpeeksi luonnollista rasvoja ympärilleen. Jojobaöljy onkin erityisesti rasvoittuvan ihon tuotteissa tärkeä ainesosa. Jojoba myös kosteuttaa ja estää tehokkaasti kosteuden haihtumista. Se sisältää mm. E-vitamiinia ja Omega-3-, -6- ja 9-rasvahappoja.
 • Rooibos kasvaa vain pienellä alueella Etelä-Afrikan länsirannikolla ja sato korjataan pääosin käsityönä. Rooibos on yrtti, jonka neulasmaiset lehdet ja ohuimmat varret fermentoidaan. Fermentointi muuttaa ne punaisiksi. Monissa Essen tuotteissa vesi on korvattu rooibosuutteella, koska se on hyvin antioksidanttipitoinen ja rauhoittaa tulehduksia. Rooiboksella on myös tehokas anti-age- vaikutus korkean flavonoidipitoisuutensa ansiosta.

Käyttö

Käytä 1-2 pumppausta kuiville kasvoille hieroen hellävaraisesti noin kahden minuutin ajan. Voit kastella sormesi vedellä ja tehostaa puhdistusta. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Sopii aamuin illoin käytettäväksi meikinpuhdistukseen ja kasvojenpesuun, tai Esse Gel Cleanserin kanssa kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Voit puhdistaa emulsiolla myös silmämeikin. Käytä tarvittaessa vanulappuja voimakkaan meikin puhdistukseen. Jatka hoitoa kasvovedellä, joko Esse Tonerilla tai Toner Plussalla sekä ihollesi suositellulla Esse kosteusvoiteella.

Lisätiedot

 • 99% ainesosista luonnollista alkuperää.
 • 86% ainesosista on luomuviljeltyjä.
 • Ecocert Organic sertifikaatti.
 • Vegan-sertifikaatti.
 • Beauty Without Cruelty (PETA) -sertifikaatti.
 • Phyto Trade Africa -sertifikaatti
 • Tuote on vegaaninen.
 • Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Pakkaus

Lasipullo, pumppu ja korkki muovia. Pahvikotelo suojaa lasipakkausta.

Lasipullo kierrätetään lasinkeräyksessä. Muovinen pumppu ja korkki kierrätetään muovinkeräyksessä. Pahvikotelo kierrätetään kartonkikeräyksessä.

INCI

Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract*, Glycerin**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Decyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Sodium Phytate, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil*, Citric Acid, Carum Carvi (Caraway) Oil, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mentha Vidiris (Spearmint) Leaf Oil*, Linalool***, Citronellol***, Geraniol***, Limonene***

*luonnonmukaisesti kasvatettu

**valmistettu luomuaineosista

***osa luonnon eteerisiä öljyjä