• Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
  • Y-tunnus 1910297-1
  • iho@evaverde.fi
  • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Ihon syväanalyysi verkossa

Kuvaus

Ihonhoidon ammattilaisen tekemän ihoanalyysin avulla löydät itsellesi juuri oikeat hoitotuotteet. Sinun ei tarvitse valita tuotteita yksin, vaan saat sinulle sopivat tuotesuositukset ilman turhia tuotteita.

Analyysissä keskitytään ihoon, mutta tärkeinä tietolähteinä ihosi tilan arvioinnissa ovat myös ravinto- ja liikuntatottumuksesi, saamasi levon määrä, hormonitoimintasi ja stressitasosi.

Jos et ole juuri äskettäin käynyt kauneushoitolassa tai sinulle ei ole tehty kattavaa ihoanalyysia kuluneen kuuden kuukauden aikana, sinulla on iho-ongelmia tai sinulle tuottaa päänvaivaa valita sinulle sopivia tuotteita, on Eva Verden ihoanalyysi silloin täydellinen ratkaisu.

Online-hoitolani ihon syväanalyysin avulla löydät ammattilaisen opastuksella juuri sinulle sopivat tuotteet ilman virhevalintoja. Opit uudenlaisen, sinulle räätälöidyn ihonhoitorutiinin ja saat syvälliset ohjeet ihon hyvinvoinnin edistämiseksi, myös sisältäpäin.

Analyysin tulokset käymme läpi sinulle sopivalla tavalla, joko puhelimitse tai etäyhteydellä verkossa. Ostoksen tehtyäsi otan yhteyttä sinuun sähköpostitse.

Voit luottaa siihen, että suosittelen sinulle vain tuotteita, joita ihosi sillä hetkellä tarvitsee. Minulle on tärkeää, että online-hoitolani toimii eettisesti ja ekologisesti, kestävän kehityksen mukaisesti - siksi en myöskään halua, että kylpyhuoneesi kaapit tursuavat toinen toistaan turhempia tuotteita. En myy mitään vain myymisen ilosta, vaan aidosta rakkaudesta ihoon.

Ihonhoito ei ole koskaan ollut näin helppoa ja ihanaa - Kokeile itse!

Muista valita kassalla toimitustavaksi 'Toimitus sähköisesti'.