• Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
 • Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Luonkos Infinity Reconnecting Nature öljypuhdistuskakku

Kuvaus

Luonkos-öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi.

Infinity-öljypuhdistuskakku tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi hoitaen ja pehmentäen ihoasi. Infinity öljypuhdistuskakku sisältää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka on suomalainen innovaatio. Se tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön vastustuskykyä sekä edistää ihmisten luontoyhteyttä.

Runsaasti tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja sisältävä öljypuhdistuskakku on ihanteellinen tuote erityisesti herkkäihoisille. Kakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Reconnecting Nature™ on metsäkylpy kotoa käsin. Käytä tuotetta päivittäin, jolloin saat monipuolisen luontoaltistuksen.

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty

*Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa kehitetään ratkaisuja immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyyn. Hanke tähtää siihen, että päivittäisen, puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevän ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavan luontoaltistuksen saa kuluttajatuotteista.

Käytä vain terveelle iholle, ei ihottumiin tai haavoihin.

Raaka-aineet

 • Kaakaovoita on vuosisatoja käytetty ihonhoidossa ja se on luonnon oma superkosteuttaja. Se uutetaan kaakopuun pavuista ja on kiinteää ja väriltään kellertävää. Se sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Se ravitsee, tasapainottaa ja pehmentää ihoa. Kaakaovoin tuo tuotteeseen ihanan suklaisen tuoksun.
 • Kookosöljy
 • Jojobavaha suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja sitoo kosteutta ihoon. Jojoibavahalastut ovat valkoisia, lähes tuoksuttomia, irtonaisia lastuja ja ne valmistetaan puhtaasta jojobaöljystä vedyttäen. Luonkosin tuotteissa käyttämä jojobavaha on Ecocert ja Cosmos-sertifioitu.
 • Tyrniöljyllä on ihoa uudistava ja vahvistava vaikutus. Se häivyttää ikääntymisen merkkejä.Tyrnissä on ihon hyvinmvointia ylläpitäviä aineita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, karoteenia, E-vitamiinia ja kasvisteroleja. Tyrniöljyn antioksidantit neutraloivat vapaita radikaaleja, auttavat valentamaan pigmenttimuutoksia ja arpia sekä estää niiden muodostumista. Tyrniöljyä on menestyksekkäästi käytetty myös rosacean eli ruusufinnin hoidossa.
 • Risiiniöljy on ihoa vahvistava ja puhdistava paksu, väritön öljy. Antioksidanttinen ja ravinteikas öljy on myös antibakteerinen.
 • Skvalaani auttaa muiden aineiden imeytymiseen ja on osa ihon omaa hydrolipidikerrosta. Kirkas ja hajuton skvalaani on hyvin siedetty ja imeytyy helposti ohuen koostumuksensa ansiosta. Se ei rasvoita ihoa. Nykyään skvalaania saadaan oliiviöljyn puristuksen sivuvirroista eli ylijäämistä.
 • Viinirypäleen siemenöljy pehmentää ja hoitaa ihoa jättämättä sitä rasvaiseksi. Se sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Viinirypäleen siemenöljy on lähes tuoksutonta ja väritöntä.
 • Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettu jauhe. Se on aminohappojohdannainen, jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä. Betaiini vahvistaa, suojaa ja kosteuttaa orvaskettä. Luonkosin käyttämä betaiini valmistetaan Naantalissa.
 • E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, uudistaa ihoa ja hillitsee tulehdusta.
 • Metsämikrobiuute eli Humus Extract tukee ja vahvistaa tutkitustielimistön immuunijärjestelmää ja tuo lähemmäksi ihmisen ja luonnon välisen yhteyden. Päivittäisellä käytöllä on mahdollista saada monipuolinen mikrobialtistus.
 • Ruistankio on camellina sativa heimoon kuuluva öljykasvi, jota myös kitupellavaksi kutsutaan. Ruistankioöljy sisältää muun muassa alfalinoleenihappoa, antioksidantteja, E-vitamiinia ja kasvisteroleja. Luonkosin käyttämä Ruistankioöljy tulee kotikunnastani Sastamalasta.

Käyttö

Käyttöohje: Käsittele puhdistuskakkua aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä ja levitä siitä irtoava öljy kasvoille kuivalle iholle. Hiero kasvoja pyörivin liikkein, kunnes öljy liuottaa meikin tai kasvoille kertyneen lian. Pyyhi lopuksi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla. Toista tarvittaessa.

Tuotteen päivittäinen käyttö tasapainottaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Epäpuhtaudet voivat aluksi poistua ihosta aktiivisemmin, mutta ihosi rauhoittuu saavutettuaan luonnollisen tasapainonsa.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.

Lisätiedot

 • Käsintehty Naantalissa
 • 100% luonnollisia ainesosia

Pakkaus

Täysin kierrätettävä pahvipakkaus.

INCI

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine

**Organic ingredients