• Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
 • Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

Luonkos Vitality Reconnecting Nature vartaloöljykakku

Kuvaus

Ihon luonnollista normaaliflooran ylläpitoa tukeva vartaöljylokakku kaikille ihotyypeille.

Vitality-vartaloöljykakku tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi hoitaen ja pehmentäen ihoasi. Vitality vartaloöljykakku siäsltää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka on suomalainen innovaatio. Se tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön vastustuskykyä sekä edistää ihmisten luontoyhteyttä.

Runsaasti tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja sisältävä vartalokakku on ihanteellinen tuote erityisesti herkkäihoisille. Kakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Reconnecting Nature™ on metsäkylpy kotoa käsin. Käytä tuotetta päivittäin, jolloin saat monipuolisen luontoaltistuksen.

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty

*Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa kehitetään ratkaisuja immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyyn. Hanke tähtää siihen, että päivittäisen, puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevän ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavan luontoaltistuksen saa kuluttajatuotteista.

Käytä vain terveelle iholle, ei ihottumiin tai haavoihin.

Raaka-aineet

 • Kaakaovoita on vuosisatoja käytetty ihonhoidossa ja se on luonnon oma superkosteuttaja. Se uutetaan kaakopuun pavuista ja on kiinteää ja väriltään kellertävää. Se sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Se ravitsee, tasapainottaa ja pehmentää ihoa. Kaakaovoin tuo tuotteeseen ihanan suklaisen tuoksun.
 • Jojobavaha suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja sitoo kosteutta ihoon. Jojoibavahalastut ovat valkoisia, lähes tuoksuttomia, irtonaisia lastuja ja ne valmistetaan puhtaasta jojobaöljystä vedyttäen. Luonkosin tuotteissa käyttämä jojobavaha on Ecocert ja Cosmos-sertifioitu.
 • Ohratärkkelys on kotimainen raaka-aine. Se tuo tuotteeseen ihanan kermaisen levittyvyyden ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Ohratärkkelyksen ansiosta ihon jää myös mattapintaiseksi.
 • Kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa luontaisen rasvahappokoostumuksensa ja sisältämiensä antioksidanttien ansiosta. Se voi myös auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Kauraöljy on suomalainen raaka-aine, joka auttaa ylläpitämään ihon normaalia toimintaa.
 • Viinirypäleen siemenöljy pehmentää ja hoitaa ihoa jättämättä sitä rasvaiseksi. Se sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Viinirypäleen siemenöljy on lähes tuoksutonta ja väritöntä.
 • Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettu jauhe. Se on aminohappojohdannainen, jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä. Betaiini vahvistaa, suojaa ja kosteuttaa orvaskettä. Luonkosin käyttämä betaiini valmistetaan Naantalissa.
 • E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, uudistaa ihoa ja hillitsee tulehdusta.
 • Metsämikrobiuute eli Humus Extract tukee ja vahvistaa tutkitustielimistön immuunijärjestelmää ja tuo lähemmäksi ihmisen ja luonnon välisen yhteyden. Päivittäisellä käytöllä on mahdollista saada monipuolinen mikrobialtistus.
 • Skvalaani auttaa muiden aineiden imeytymiseen ja on osa ihon omaa hydrolipidikerrosta. Kirkas ja hajuton skvalaani on hyvin siedetty ja imeytyy helposti ohuen koostumuksensa ansiosta. Se ei rasvoita ihoa. Nykyään skvalaania saadaan oliiviöljyn puristuksen sivuvirroista eli ylijäämistä.

Käyttö

Hiero vartaloöljykakkua puhtailla, kuivilla käsillä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Heti suihkun jälkeen hieman kostealle iholle levitettynä se sitoo kosteuden ihoosi ja saat parhaimman hyödyn tuotteesta. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa ennen pukeutumista. Kakku on todella riittoisa, joten ohut kerros riittää.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.

Lisätiedot

 • Käsintehty Naantalissa
 • 100% luonnollisia ainesosia

Pakkaus

Täysin kierrätettävä pahvipakkaus.

INCI

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine

**Organic ingredients