• Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja
 • Y-tunnus 1910297-1
 • iho@evaverde.fi
 • Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja

SkinMood Pure Konjac Sponge - konjac-sieni

Kuvaus

Kasvojenpesusieni kaikille ihotyypeille.

SkinMood Pure Konjac-sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Konjac-sienen pehmeä ja verkkomainen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Konjac -sieni sopii herkimmällekin iholle.

Pure Konjac Sponge on ihon hellävarainen puhdistaja. Se ylläpitää ihon hyvinvointia säilyttäen ihon kosteustasapainon raviten sitä vitamiineilla ja mineraaleilla. Konjac-sieni soveltuu yleensä myös allergiselle iholle.

Sopii myös vauvoille

vauvan iho ei pesunesteitä kaipaa, mutta jos tuntuu , että pelkkä vesi ei aina riitä, voit pestä vauvan ihon tällä suloisen pehmoisella pesusienellä. Älä käytä mitään pesuaineita, vain Pure Konjac- sientä. Pyöritä lämpimällä vedellä kostutettua sientä hellästi pienokaisen iholla.

Apua vauvan karstoittuvaan päänahkaan

SkinMood Pure Konjac- sieni on todella näppärä apuri karstan poistamiseen päänahasta. Pyörittelle aivan kevyesti kostutettua sientä ihottuma-alueella, jolloin sen hellästi kuoriva vaikutus poistaa kuivan hilseilevän ihosolukon. Voit kuoria myös omaa karstoittuvaa päänahkaasi konjac-sienellä, soveltuu esimerkiksi taliköhnän eli seborrooisen ekseeman hoitoon.

SkinMood Pure Konjac-sieni antaa hellävaraista hoitoa normaalille iholle

SkinMood® Pure Konjac-sieni on valmistettu elintarvikelaatuisen Konjac -kasvin juuren “Glucomannan” – kuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

 • Puhdistaa ihohuokoista meikin, lian ja talin.
 • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti.
 • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan.
 • Tasapainottaa ihon pH:n.
 • 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita.
 • Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen.

Käyttö

Kastele sieni läpikotaisin lämpimässä vedessä. Puristele, älä väännä, ylimääräinen vesi sienestä pois. Pyörittele kasvot, kaula ja dekoltee ylöspäin suuntautuvin liikkein. Voit puhdistaa ensin meikit pois puhdistusaineella ja käyttää sientä puhdistuksen jälkeen tai hieroa sientä meikinpoistoaineen päällä, jolloin tehostat puhdistusta. Pese sieni käytön jälkeen huuhtelemalla tai pienellä määrällä kasvojenpuhdistusainetta. Päivittäisessä käytössä sieni kestää noin 2-3 kuukautta. Vaihda sieni uuteen, kun se alkaa murentua.

INCI

Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose